er || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DZ4DFN693Y');
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Alltid fri frakt
  •   Snabb leverans (lagervaror 2-3 dagar)
  •   Säker betalning

Om Glanna

Glanna är ett isländskt namn som betyder glad, yster och våghalsig. Många islandshästar heter Glanna, så det har också en koppling till djur.

När vi valde Glanna som företagsnamn var det just de egenskaperna vi fastnade för. Att vara glada, lite spralliga och våga se det okända tycker vi stämmer in på oss och våra djur. Samspelet mellan människa och djur ska bygga på glädje anser vi.

 

Affärsidé

Affärsidén är att på ett enkelt, roligt men kontrollerat sätt skapa en upplevelse för hunden och dess ägare.

Vi erbjuder spännande aktiviteter, stimulans och gemenskap både inom- och utomhus för de som vill umgås med hundar.

Vi vill också kunna erbjuda designade produkter till djurägare och deras hem via vår webbutik www.glanna.com.

För att du som äger en hund eller katt ska få så mycket kunskap som möjligt, driver vi också www.glanna.se där du hittar mängder med faktaartiklar.

 

Vår filosofi och vision

Vår filosofi är att i första hand vända sig till dig som har hund som sällskap. Vi vill att du och din hund ska ha roligt tillsammans. Vi lär ut grundläggande lydnad och olika former av aktivering. Vill du sedan gå vidare med lydnad på tävlingsnivå eller olika bruksgrenar kan vi hänvisa dig vidare till andra duktiga kollegor.

Visionen är att ständigt utvecklas, vidareutbilda oss och erbjuda fler tjänster.

 

Om oss

Vi, det är Elisabeth och Sören, gifta med varandra sedan många år. Tillsammans har vi tre barn, varav allihopa numera har skapat sig egna hem.

Elisabeth som är utbildad hundinstruktör, driver företaget på heltid och fokuserar framförallt på hundkurserna och webben medan Sören vid sidan av annan anställning sköter inköp av produkter.

Vi har två bondkatter, Stina och Piffi. Tills för några år sedan hade vi en hund av rasen Cão da Serra da Estrela, en portugisisk bergshund med mycket egen vilja. Hon fick tyvärr vandra över regnbågsbron vid en ålder av 11 år. Nu har istället Gösta flyttat in. Gösta är en Golden retriever som vi bland annat tränar apportering med. Han är född 2015 och kommer från Livsglädjens kennel. 

 

Hund på promenad med sin husseTre katter ligger på rad i sängenGolden retrievern Gösta

 

Produkter

Handla

Information