er || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DZ4DFN693Y');
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Alltid fri frakt
  •   Snabb leverans (lagervaror 2-3 dagar)
  •   Säker betalning

Frågor & svar om hundkurserna

 

Får partnern/barnen/dagmatte följa med på kurserna?

Ja, hela familjen får vara med. Det är snarast en fördel om alla som ska ha hand om hunden lär sig samma sak.

 

Är priset per person eller per hund?

Alla kurspriser är per hund. Det spelar alltså ingen roll om du kommer själv eller har hela familjen med dig, priset är detsamma.

 

Hur vet jag om det finns plats kvar på kursen?

Kurserna går inte att köpa i butiken om de är fulltecknade. Butiken visar också antal resterande platser om det är två eller färre kvar.

 

Får jag någon kursbekräftelse?

Ja. Direkt efter ditt köp skickas en orderbekräftelse automatiskt ut till din uppgivna mejladress. Inom två dygn skickar vi dessutom ut en kursbekräftelse till din mejladress. I den bekräftelsen finns uppgift om exakt plats, vad du ska ha med dig osv.

Har du inte fått någon kursbekräftelse inom ett par dygn, kontrollera om mejlet har fastnat i din skräppost. Speciellt hotmail-adresser har en tendens att filtrera bort våra mejl. Hör gärna av dig om kursbekräftelsen inte har kommit så skickar vi den igen.

 

Var hålls kurserna?

I dagsläget hålls alla kurser i Västerås. I de flesta fallen så är vi på Erikslund/Eriksborg. Exakt plats får du i din kursbekräftelse.

 

Om jag ångrar mig?

Då du köper via webben från svenska företag omfattas du alltid av lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har 14 dagars ångerrätt från det datum du köpte varan eller kursen. 

Vill du ångra dig inom dessa 14 dagar, meddelar du oss (helst via mejl) så tar vi bort dig från kursen samt makulerar din betalning hos Klarna. 

OBS! Har du påbörjat en kurs (även inom dessa 14 dagar) så är din ångerrätt förbrukad.

 

Vad gör vi med dina personuppgifter?

Alla nödvändiga personuppgifter sparas internt i vårt faktureringssystem. Vi lämnar inte ut några uppgifter till någon annan utan ditt samtycke. 

 

Vad menas med hundägaransvar?

Du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller även på kursen. För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.

 

HUndar som hälsar på varandra

Produkter

Handla

Information